Swedish English English Benelux Benelux

Återförsäljare

För att på bästa sätt kunna tillmötesgå våra kunder och erbjuda en hög servicenivå på våra mobila boendesprinklers samarbetar vi med certifierade partners runt om i Norden och på kontinenten.

   
   
Brandmästarna Sprinkler AB Brandmästarna Sprinkler AB i Linköping installerar och servar mobila samt fasta brandskyddsanläggningar.
CG Kull CG Kull AB är leverantör av brandskydd och brandredskap i Karlstad.
 Dafo Dafo är Skandinaviens största leverantör av brandskydd och räddningsmateriel. Parallellt med försäljning och service av kvalitetsprodukter erbjuder vi underhåll, utbildning, riskbesiktning, dokumentation och SBA.
Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem. Vårt mål är en trygg och nöjd kund.
Everöds El Everöds Elbyrå i Everöd utanför Kristianstad är en solid firma med stor erfarenhet av elinstallationer, värme/ventilation, värmepumpsinstallationer och larm.
 iPrevent iPrevent i Örebro är ett rikstäckande företag som jobbar med förebyggande brandskydd, allt ifrån projektering vid nybyggnation, ombyggnad, tillbyggnad, verksamhetsförändring till montering av brandfilt.
   
Great Security Mitt AB ligger i Norrköping och arbetar för att skapa en tryggare och säkrare tillvaro genom en mängd produkter, idéer och innovationer. De är certifierade för både inbrottslarm och brandlarm och har behöriga ingenjörer inom alla områden.
   
Haninge Brandredskap Haninge Brandredskap AB – Din samarbetspartner när det gäller förebyggande brandskydd. Våra servicebilar rullar ständigt i Stor-Stockholm och Mälardalen vilket ger en snabb och effektiv service. Filial finns i Eskilstuna sedan 1987.

Kiehn Consulting är ett företag i Järna söder om Stockholm som jobbar med brandsäkerhet samt HLR & Första hjälpen utbildningar.
Kinna El &Tele Kinna El & Tele är ett företag som jobbar med installation av all form av el samt säkerhets- och kommunikationslösingar.
PBrand

PBrand Vetlanda ABs filosofi är att, genom hög servicenivå, personliga relationer och långsiktighet, uppfylla sina kunders behov av brandsäkerhet. De har även mångårig erfarenhet av släcksystem för punktskydd.

 

Presto Brandsäkerhet är ett av Nordens ledande företag inom brandskydd med anor från 1950-talet. Presto finns på 72 platser och har 600 personer anställda varav alla har en rad olika kompetenser.
STGS Consulting

STGS Consulting AB
är verksamma på Gotland med placering i Fårösund. Ett nystartat konsultföretag med tjänster inom brand där bland annat försäljning, installation och service ingår. Mångårig erfarenhet från kommunal räddningstjänst och marina applikationer.
Telenta Telenta AB är en rikstäckande leverantör av tekniska säkerhetssystem, kommunikations. och trygghetslarmssystem inom vård och omsorg samt avancerade lösningar inom data- och telekommunikation. Telenta har huvudkontor i Göteborg med lokalkontor i Karlstad och Stockholm.
   
   
X-Fire X-Fire AB startades 2011 och arbetar med produkter som har släckeffektivitet, återantändingskydd samt en stark miljöprofil.
Öbacka Tele

Öbacka Tele & Larm AB är ett väletablerat företag inom larm och övervakning i Norra Sverige. Företaget har sin hemort i Sundsvall. Kontaktas på info[a]obackatele.se eller 060-121932.

 

Internationella återförsäljare International
Everon Everon ligger i Åbo och är vår finska återförsäljare. Företaget levererar utrustning till finländska kommuner och vårdbolag samt service- och underhållsavtal.
   
Hydramist Hydramist i England är specialister på vattendimma med högtryck har ett stort internationellt nät av återförsäljare.
FIAMMA-ANTINCENDIO since 1938 F.I.A.M.M.A Srl är vår partner i Italien. De är baserade i Turin och har varit verksamma sedan 1938.
Nater NATER i Nederländerna är vår utvalda återförsäljare på Benelux-marknaden där de ansvarar för marknadsföring, försäljning och eftermarknad.
Vekos Vekos A/S i Norge är ett välrenommerat företag med många års erfarenhet av installation och försäljning av dimsprinklersystem. Vi har valt Vekos A/S som vår återförsäljare i Norge och de ansvarar för marknadsföring, försäljning och eftermarknad på den norska marknaden.