Swedish English English Benelux Benelux

Det brinner!

Brandforsk, som är en insamlingsstiftelse, verkar för ett brandsäkert samhälle byggt på kunskap. I deras egen podd som heter ”Det Brinner!” finns det mycket intressant att lyssna på i den första säsongens 11 avsnitt.

I avsnitt två och tre intervjuar brandingenjörerna Mattias Delin och Caroline Bernelius Cronsioe forskaren Marcus Runefors. Temat på avsnitten är Människorna bakom siffrorna, de som dör i bränder och Vilket brandskydd behöver du, eller den vill hjälpa?

Med glädje kan vi konstatera att vår portabla sprinkler lyfts fram som den produkt som kan göra störst nytta för de mest riskutsatta och sårbara människorna:

  • Väsentligt snabbare aktivering vid vanliga glödbränder som skördar många offer varje år
  • Det är ett skäligt skydd för alla som ej kan utrymma på egen hand
  • Enkelheten att installera och flytta vid förändrade behov

Lyssna på Det Brinner!